Title Page

Heb je een vraag? LIV luistert,
informeert en denkt met je mee !

De eerste podcast van het Landelijk infopunt voor vrouwen (Liv)

Liv lanceert haar eerste podcast. Het Landelijk infopunt voor vrouwen bestaat bijna 5 jaar en verkent nu nieuwe, online paden om alle vrouwen uit land- en tuinbouw te bereiken. Het centrale doel blijft het versterken van het vrouwelijk ondernemerschap in de sector.

Met de podcast ‘Bezint eer je een boer bemint’ geven we aan de hand van een getuigenis tips en tricks aan alle toekomstige onderneemsters op land- en tuinbouwbedrijven. Of ze nu fulltime betrokken zijn in het familiebedrijf of nog een eigen beroepsactiviteit uitoefenen.

De titel ‘Bezint eer je een boer bemint’ kwam niet uit de lucht vallen. Wie trouwt met een boer(in), trouwt ook met zijn of haar bedrijf en dat heeft zo zijn gevolgen. Via een getuigenis maken we je er graag van bewust en geven we je praktische tips om hiermee om te gaan.

Laat je inspireren door de getuigenis van Emma Janssens. An Deneffe van Liv vult deze getuigenis graag aan met tips van het Landelijk infopunt voor vrouwen.

Een podcast is een audiobestand dat je beluistert waar en wanneer je wilt – in de serre, in de stal, maar ook tijdens een rustig momentje in de zetel. Het enige wat je nodig hebt, is een computer of een smartphone (en oortjes).

>> Besluiter de podcast ‘Bezint eer je een boer bemint’

Deze podcast doet je ongetwijfeld zin krijgen in meer. Daarom verrassen we jullie in 2021 met een heuse podcast-reeks.

Wil je meer weten? Mail naar ferm.liv@samenferm.be.