Title Page

Heb je een vraag? LIV luistert,
informeert en denkt met je mee !

Liv

Liv is het landelijk infopunt voor alle land- en tuinbouwsters in Vlaanderen. Liv geeft informatie over de huidige wetgeving rond juridische, financiële en sociale thema’s.
Bij Liv kan je terecht voor:
• Advies en doorverwijzing
• Vorming
• Kennis en informatie
• Belangenverdediging

Lees meer

Liv, 
Het aanspreekpunt
voor land- en tuinbouwsters

Vragen rond het vrouwelijk ondernemerschap? Over de combinatie gezin en bedrijf? Twijfel je tussen trouwen en samenwonen met de boerenzoon van je leven? Pas bevallen en op adem komen? Heb je als zelfstandige ook recht op ouderschapverlof? Heb je recht op een studiebeurs? Op zoek naar werk buitenhuis, maar hoe begin je eraan? Liep je relatie stuk en hoe moet het nu verder? Heb je vragen rond je pensioen? Doe je aan mantelzorg?

Liv luistert, informeert en geeft advies over juridische, sociale en economische thema’s dus neem gerust contact met ons op.

Over Liv en haar missie

Liv staat voor het ‘Landelijk infopunt voor vrouwen’ en werd, dankzij subsidies van de Vlaamse overheid, in februari 2016 gelanceerd binnen de werking van Ferm voor agravrouwen. Liv is hét landelijk aanspreekpunt voor land- en tuinbouwsters in Vlaanderen.

Liv biedt deze vrouwen eerstelijnsadvies over juridische, financiële en sociale thema’s. Wij hebben daarbij aandacht voor hun unieke situatie. Zit je met een erg specifieke vraag, dan brengen we je in contact met de juiste persoon die je verder kan helpen.

Daarnaast is Liv ook een kenniscentrum over vrouw zijn in de land- en tuinbouw. Wij kijken door een vrouwelijke bril naar juridische, financiële en sociale thema’s en bieden ook interactieve vormingen op maat aan.

Evenzeer is Liv een meldpunt voor problemen in de praktijk, knelpunten in reglementering of vrouwonvriendelijke praktijken. Enkel als we weten wat er leeft en waar het schoentje knelt, kunnen we ijveren voor verandering. Daarom luisteren we graag naar jouw ervaringen.

Wij helpen je graag verder

Neem contact op met Liv:
via mail, telefoon of door een persoonlijk bezoek.
Onze dienstverlening is gratis.

Telefoon An Deneffe 0477/97.48.55
E-mail ferm.liv@samenferm.be

Liv - Landelijk infopunt voor vrouwen
Remylaan 4b
3018 Wijgmaal